INTEGRATOR SISTEME SI INSTALATII CU EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA

Arzatoarele RIELLO

Arzatoarele RIELLO sunt fabricate intr-o gama foarte larga si completa, dezvoltata cu scopul de a raspunde tuturor cerintelor si aplicatiilor.

Sunt concepute atat in functie de numarul de stadii de functionare ( de la 1 stadiu la trei stadii inclusiv   in varianta cu doua stadii modulate progresiv ) cat si in functie de tipul de combustibili folositi :
-pentru combustibili usori : motorina
-pentru combustibili grei : pacura, uleiuri uzate, etc.
-combustibili mixti

Acoperind un interval de la 11 la 12.000 KW , RIELLO prin gama de arzatoare fabricate la cel mai inalt nivel de calitate, respectand toate normele europene in vigoare , asigura un nivel  de securitate maxim pentru utilizatori.

In dezvoltare arzatoarelor, o atentie speciala a fost si este acordata  sistemelor de reducere a zgomotului, arzatoarele RIELLO fiind cele mai silentioase, reducere a emanatiilor, RIELLO reusind sa creeze modele in toate seriile de fabricatie cu cel mai redus nivel de NOx  emis.

O atentie deosebita este acordata  instalarii rapide si reglarii facile  si obtinerii  unor dimenisiun gabaritice mici pentru arzatoare, fiind posibila montarea acestor arzatoare pe orice tip de cazan existent pe piata la ora actuala.

Toate modelele de arzatoare RIELLO  sunt aprobate de Standardele Europene si conforme cu Directivele Europene pentru motoare, arzatoare si cazane.
Conceptia de asamblare modulara confera arzatoarelor RIELLO capacitatea de adaptare unui interval foarte extins de aplicatii.

Web Analytics