INTEGRATOR SISTEME SI INSTALATII CU EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA

Cazane apa calda: Gama industriala

Cazane apa calda

Cazan apa calda REX (400-600)

Cazane apa calda: Gama industriala

Gama industriala - include Cazane apa calda (seriile TNX, TNOX, REX, REX F)

a) GENERATOARE CU 3 DRUMURI DE FUM - TNX - Generatorul de caldura model TNX este cu flacara trecatoare, trei drumuri de fum, si fund umed, cu functionare complet automata si complet cu toate accesoriile pentru o rapida punere în functiune.

b) GENERATOARE CU 3 DRUMURI DE FUM CU EMISII REDUSE DE NOXE - TNOX - Generatorul de caldura serie TNOX este cu flacara trecatoare, trei drumuri de fum si fund umed, cu functionare complet automata si complet cu toate accesoriile pentru o rapida punere în functiune.

c) GENERATOARE CU INVERSIUNE DE FLACARA - REX - Cazanele din seria REX sunt destinate prepararii apei calde pentru instalatii de incalzire centrala. Sunt cazane din otel cu randament ridicat, realizate pentru a functiona cu combustibili lichizi sau gazosi in functie de arzatorul cu care se echipeaza. Au instalate in interiorul tuburilor de fum sicane din otel inoxidabil pentru maximizarea coeficientului de transfer termic, mentinandu- se astfel o temperatura optima a gazelor de ardere la evacuare. Camera de ardere este cu intoarcere de flacara, ceea ce asigura o ardere optima a combustibilului.

d) GENERATOARE CU INVERSIUNE DE FLACARA CU RANDAMENT RIDICAT - REX F - Cazanul REX F cu inversiune de flacara, cu tuburi de fum orizontale, adaptat pentru combustibil metan si GPL. Datorita sistemului brevetat Fin-e, cazanul REX F a fost omologat la randament de 3 stele conform acordului 92/42/CEE, maximul de randament ce se poate obtine cu un cazan traditional.

Seria REX – Randament **

GENERATOR DE CĂLDURĂ model REX 400-600, penru producerea apei calde la temperatura cuprinsă intre 60 și 110°C (pană la 90°C pentru piața italiană). Focar cu inversiune de flacără și fund bombat, cu placă tubulară curbată inspre focar prin procedeu RSB. Tuburi de fum de tip ELS electro sudate, sudate la plăcile tubulare, dotate cu turbulatori elicoidali. Manta rotunjită din aluminiu gofrat și izolată cu plăci din vată minerală de densitate mare. Se cuplează la arzătoare cu aer insuflat pentru funcționare cu combustibil lichid și gazos.

Caracteristici principale

Generator de căldură din oțel, model REX, cu focar cu inversiune de flacără de forma cilindrica, inchis complet in partea posterioară de un fund bombat susținut de un trunchi total umed. Se cuplează la arzătoare cu aer insuflat pentru funcționare cu combustibil lichid sau gazos. Destinat folosirii in instalații cu temperatura apei cuprinse intre 60 și 110°C (pană la 90°C pentru piața italiană).

In continuare sunt prezentate cateva dintre caracteristicile principale ale produsului:

 • corp cazan construit din oțel de calitate, constituit din placa tubulară anterioară curbată inspre focar prin procedeu RSB și din placa posterioară bombată (pentru o mai bună rezistență la presiunea internă), cu găuri executate prin tăietură laser.focar cu inversiune de flacară, de formă cilindrică și inchis complet in partea posterioară de un fund bombat susținut de un trunchi complet umed; este parcurs de flacără in partea centrală, in timp ce gazele calde se intorc periferic inspre partea anterioară parțial umedă pentru a fi dirijate inspre fascicolul de tuburi.
 • tuburi de fum de tip ELS electro sudate, sudate la plăcile tubulare, dotate cu turbulatori elicoidali.
 • camera de fum posterioară construită din tablă de oțel izolată termic formată dintr-o singură piesă ușor de deschis pentru inspecționarea tuburilor de fum, fixată cu ajutorul șuruburilor, completă cu racord la coș și ușiță pentru curățenie.
 • fascicol de tuburi dotat cu racorduri necesare pentru instalație și pentru aparaturile de funcționare, totul unit prin sudură cu procedee omologate și sudori calificați.
 • manta rotunjită din aluminiu gofrat 
 • izolație cu plăci din vată minerală de densitate mare
 • ușă anterioară costruita din tablă de oțel izolată termic cu fibroceramică, montată pe balamale, ușor de deschis cu ajutorul inelelor și parghiei din dotare. Indicați intotdeauna in momentul efectuării comenzii tipul de combustibil utilizat. In cazul in care este vorba de păcură sau biogaz, ușa trebuie să fie construită din ciment.
 • termometru cu capilar cu cadran mare
 • manometru cu robinet cu trei căi și vană de control


Accesorii: bazament construit din profile de oțel carbon capabil să garanteze susținerea intregului grup. Conexiuni electrice și hidraulice gata executate intre diferitele aparaturi furnizate de producator.

Seria REX F– Randament ***


GENERATOR DE CĂLDURĂ model REX_F, clasificat trei stele conform directivei 92/42 CEE, pentru producerea apei calde la temperatura cuprinsă intre 60 și 110°C (pană la 90°C pentru piața italiană). Focar cu inversiune de flacără și fund bombat, cu placă tubulară curbată inspre focar prin procedeu RSB. Tuburi de fum de tip ELS electro sudate, sudate la plăcile tubulare. Extrudorul din aluminiu (brevetat Fin-eR) cu aripioare la interior, introdus cu presiune in partea posterioară a tuburilor de fum ale cazanului, garantează un coeficient foarte mare de schimb termic. Mantaua este rotunjită, din aluminiu gofrat și izolată cu plăci din vată minerală de densitate mare. Se cuplează la arzătoare cu aer insuflat pentru funcționare cu combustibil gazos.

 
Caracteristici principale

Generator de căldură din oțel, model REX F, cu focar cu inversiune de flacără de forma cilindrica, inchis complet in partea posterioară de un fund bombat susținut de un trunchi complet umed. Se cuplează cu arzătoare cu aer insuflat pentru funcționare cu combustibil gazos. Destinat folosirii in instalații cu temperature apei cuprinse intre 60 și 110°C (pană la 90°C pentru piața italiană). Clasificat 3 stele conform directivei 92/42/CEE și cu cerințele DL 192/05 și 311/06.

In continuare sunt raportate cateva dintre caracteristicile principale ale produsului:

 • corp cazan construit din oțel de calitate, constituit din placa tubulară anterioară curbată inspre focar prin procedeu RSB și din placa posterioară bombată (pentru o mai bună rezistență la presiunea internă), cu găuri executate prin tăietură laser.
 • focar cu inversiune de flacară, de formă cilindrică și inchis complet in partea posterioară de un fund bombat susținut de un trunchi complet umed; este parcurs de flacără in partea centrală, in timp ce gazele calde se intorc periferic inspre partea anterioară parțial umedă pentru a fi dirijate inspre fascicolul de tuburi.
 • tuburi de fum de tip ELS electro sudate, sudate la plăcile tubulare.
 • extrudor din aluminiu (Fin-eR), cu aripioare la interior, introdus cu presiune in partea posterioară a tuburilor de fum ale cazanului, astfel incat să garanteze contactul complet intre suprafețe.
 • camera de fum posterioară construită din tablă de oțel izolată termic formată dintr-o singură piesă ușor de deschis pentru inspecționarea tuburilor de fum, fixată cu ajutorul șuruburilor, completă cu racord la coș și ușă pentru curățenie.
 • fascicol de tuburi dotat cu racorduri necesare pentru instalație și pentru aparaturile de funcționare, totul unit prin sudură cu procedee omologate și sudori calificați.
 • imbrăcăminte rotunjită din aluminiu gofrat.
 • izolație cu plăci din vată minerală de densitate mare.
 • ușă anterioară reversibilă (pană la modelul REX 180 F inclus) construită din tablă de oțel izolată termic cu fibroceramică, montată pe balamale, ușor de deschis cu ajutorul inelelor și parghiei din dotare. Indicați intotdeauna in momentul efectuării comenzii tipul de combustibil utilizat. In cazul in care este vorba de păcură sau biogaz, ușa trebuie să fie construită din ciment.


Accesorii: bazament construit din profile de oțel carbon capabil să garanteze susținerea și manevrarea intregului grup, conexiuni electrice și hidraulice gata executate intre diferitele aparaturi furnizate de producator.

SOLICITA-OFERTA

Web Analytics