INTEGRATOR SISTEME SI INSTALATII CU EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA

Centrala termică Logamax plus GB162Centrala termică Logamax plus GB162 economiseşte atât energie, cât şi spaţiu. Formatul său extrem de compact vă aduce un mare avantaj, întrucât fiecare centimetru în minus înseamnă mai multă libertate în alegerea spaţiului în care se va monta. Instalaţia poate fi amplasată în orice nişă sau colţ de încăpere şi se remarcă prin montarea foarte simplă. Un avantaj în plus: în funcţie de preferinţă Logamax plus GB162 vă va răsfăţa şi cu un confort deosebit de apă caldă cât şi estetic. Acest procedeu ingenios face ca procesul de încălzire să fie continuu şi instalaţia să poată furniza neîntrerupt apă caldă menajeră. În cifre: 21.1 litri de apă timp de 10 minute la ∆T = 30 K, la o putere termică nominală de 33 kW.
 
Centrala termică Logamax plus GB162  este încă o dată economică datorită arzătorului ceramic cu modulaţiei ETA plus, care adaptează în mod optim energia la necesarul de căldură. Urmarea: mai puţine porniri ale arzătorului mai ales în domeniul puterilor mici şi, prin aceasta, rezultă un spor de eficienţă cu un consum foarte mic de combustibil.
 
Apă caldă menajeră mai multă, dimensiuni mai mici: o misiune pe care o îndeplineşte perfect un modul opţional – boilerul stratificat din oţel inoxidabil. Se poate „ataşa” foarte simplu la Logamax plus GB162 şi constituie o completare armonioasă, atât din punct de vedere funcţional,

Un sistem deschis către viitor Integrare, extindere, modernizare: cu Buderus aveţi toate aceste opţiuni. Logamax plus GB162 e gata să utilizeze, de pildă, energia solară sau combustibilul solid. Totul ca şi cum ar fi  automatizat.

Fisa tehnica Logamax G 162 Buderus ( in format pdf )


Web Analytics