INTEGRATOR SISTEME SI INSTALATII CU EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA

Conferinta "Valorificarea si utilizarea surselor regenerabile de energie"
La conferinta "Valorificarea si utilizarea surselor regenerabile de energie", eveniment desfasurat in cadrul expozitiei "Salonul de Tehnologii & Echipamente pentru Energii Regenerabile 2009" a fost prezenta si CYCLON TECH SRL . Conferinta a avut loc in data de 19 iunie 2009 la Centrul Cultural "Ionel Perlea" si a fost organizata de catre compania Meda Consulting impreuna cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Ialomita.

Conferinta a creat o platforma de discutii pentru producatori, furnizori, distribuitori, reprezentanti ai autoritatilor, manageri de top si specialisti din domeniu, aducand in discutie strategia de valorificare a surselor regenerabile de energie, posibilitatea de sustinere a investitiilor in acest sector de activitate, infrastructura retelei SRE, dezvoltarea retelelor de transport si distributie in vederea promovarii E-SRE, precum si tehnologiile de prelucrare a energiei din surse regenerabile.

CYCLON TECH SRL in calitatea sa de reprezentanta tehnico-comerciala unica APRICUS in Romania a fost prezenta prin dl Mihai VINTILA - Director Comercial care a sustinut materialul
"Sistemele Solare cu tuburi vidate APRICUS".

Dupa prezentarea acestuia  au avut loc discutii.

iunie 2009

Web Analytics