INTEGRATOR SISTEME SI INSTALATII CU EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA

CYCLON – prima participare la Green Business Index, primul premiu

-

Compania CYCLON a participat in 2013 pentru prima oara la GBI, Green Business Index, Proiect multianual organizat de Asociatia Green Revolution, care este barometrul responsabilitatii fata de mediu a Companiilor din Romania.

Prin implicarea pe care o manifestam de peste 8 ani fata de Energiile Regenerabile si Eficienta Energetica si prin grija pentru mediul inconjurator pe care o insuflam clientilor nostri prin solutiile verzi pe care le propunem, am reusit sa progresam in acest sector si sa colaboram cu cei mai importanti producatori de echipamente de Energie alternativa din lume.
De aceea, in cadrul Galei Green Business Index, care a avut loc la J.W.Marriot din Bucuresti in data de 17 Decembrie, compania CYCLON a primit premiul al III-lea la categoria “Achizitii verzi”, surclasand nume mari din mediul de afaceri romanesc, precum InfoMediaPRO sau Hochland Romania.

Dedicam acest premiu tuturor colaboratorilor nostri, cu promisiunea ca vom incerca permanent sa fim si mai buni in ceea ce realizam pentru mediul inconjurator.

Web Analytics