INTEGRATOR SISTEME SI INSTALATII CU EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA

Despre noi

Firma a fost infiintata in anul 1994 fiind inregistrata la Registrul Comertului din Municipiul Braila sub numarul J 09/1144/1994 si avand capital integral romanesc. De la incepul domeniul de activitate l-a constituit furnizarea de echipamente si servicii din domeniul instalatiilor. Pentru realizarea acestui
scop s-a demarat colaborarea cu firme de prestigiu din Comunitatea Europeana si in special din Italia.
Adoptand o strategie comerciala clara, promovand in piata numai produse de inalta calitate dar cu un raport calitate/pret optim s-a reusit cresterea continua cifrei de afaceri a firmei si a prestigiului ei.
 
 
In decursul timpului activitatea a fost dezvoltata, extinzandu-se si pe lucrari complexe,servicii si produse complementare cum ar fi : Antrepriza Generala in constructii si lucrari industriale, Management de Proiect, Sisteme utilizare energie neconventionala (solara, geotermala, eoliana).

Exista in cadrul firmei doua Departamente :

- constructii - instalatii

- energie ( conventionala si neconventionala)

 

Departamentul constructii - instalatii este implicat in executia de constructii rezidentiale si nerezidentiale cu instalatiile aferente inca din anul 2000.

Departamentul energie conventionala a fost primul departament al firmei. 

Departamentul energie neconventionala ofera din 2002 : sisteme solare cu tuburi vidate, pompe de caldura, sisteme fotovoltaice.

 

Experienta in domeniul instalatiilor in general si al echipamentelor specifice face ca CYCLON TECH sa promoveze servicii si echipamente cu un nivel de calitate deosebit.     

  
CYCLON TECH SRL  are implementat si mentine pentru executia lucrarilor de constructii rezidentiale si nerezidentiale cu instalatiile ( electrice, termice, sanitare, de ventilatie ) aferente :
- sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008
- sistemul de management de mediu al organizatiei ISO 14001:2004
 
Firma este abilitata de ISCIR Bucuresti , pentru efectuarea operatiunilor de import echipamente, proiectare, executie / montaj, service  si P.I.F.  ( Autorizatii )

OBIECT DE ACTIVITATE
          - Antrepriza Generala
          - Consultanta si Management de proiect
          - Import
          - Comercializare echipamente si instalatii
          - Constructii – Montaj - Instalare
          - Probe
          - Verificari
          - Puneri in functiune
          - Servicii post – vanzare ( Service garantii si postgarantii )
  
   
Web Analytics